Bad Request

Új év új remények

 

Tisztelt Látogató!

Elérkeztünk a 2018-as esztendőhöz. Néhány gondolatot szeretnénk megosztani az előző időszakról és a jövőbeni tervekről.

Immáron 4 teljes évet töltöttünk a zalakarosi repülőtéren. Ebben a négy évben azt gondoljuk, hogy sikerült egy kicsit megújítani a repülőteret. Ez a megújulás nagyon lassú folyamat sajnos, legfőképp anyagi természetű dolgok miatt. Ugyan akkor sikerült a legfontosabb célunkat – mely a pálya általános állapotának javítása – megvalósítani. Beszereztük a megfelelő eszközöket, nagyon sok időt töltöttünk hengerléssel és a fű nyírásával. Ennek köszönhetően elmondható, hogy a zalakarosi repülőtér is csatlakozott azon Magyarországi repülőterek sorába, ahol nem kell attól tartani, hogy a talaj nem megfelelő.

További fontos célok között szerepel az elektromos áram bevezetése a repülőtérre, a hangár és a fogadóépület felújítása.

Szeretnénk ismét elindítani a pilótaképzést Zalakaroson. Korábban sok, mára már légitársaságoknál dolgozó pilóta kezdte itt a pályafutását.

Jelenleg a füves kifutópálya nem használható. Ilyenkor a magas talajvíz miatt a felázott talaj puha és balesetveszélyes. Általában április közepétől szokott kellően felszáradni és meg tudjuk kezdeni az előkészítését a szezonra.

A repülőtér idei nyitása terveink szerint május elejére tehető, de Facebook oldalunkon is időben tájékoztatunk erről mindenkit.

Bár az időjárás jelenleg nagyon jónak mondható mi mégis az előttünk álló feladatokra gondolunk és kívánunk mindenkinek kellemes felkészülést a következő repülésre.

 

Üdvözlettel:

A zalakarosi repülőtér csapata.

 

Invitáló

Látogasson el hozzánk repülőgépével!


Zalakaros és környéke  egy igazán repülőbarát környék, ahol a segítőkész és vendégbarát személyzet szeretettel fogadja az idegen pilótákat is.  Az időjárást és a domborzatot tekintve is kedvezőek az  adottságok. Nincsenek magas hegyek, melyek a levegő szerelmeseinek veszélyeket rejtenének,  ezen belül  a kikapcsolódás és a pihenés helyszíne is. A hangulatos kisvárost szőlőhegyek és gyümölcsösök veszik körül, a környező erdők gondoskodnak a város tiszta levegőjéről, kedvezően befolyásolják jótékony klímát. A fürdőváros tisztaságával, ápolt parkjaival, zöld övezeteivel meghitt, nyugodt hangulatot áraszt.

Megszervezzük transzferét és szállását, illetve segítünk Önnek, hogy városunkban eltöltött ideje tartalmas, pihentető és felejthetetlen élményeket nyújtson.  Legyen az kúra vagy egy kellemes wellnesshétvége a termálfürdőben, vagy horgászat a Kis-Balaton, esetleg egy borkóstoló a környékbeli szőlőbirtokokon és mindezt kombinálhatja egy kellemes Segway túrával Zalakaroson és környékén.

A Zalakarosi termálfürdő, a Kis-Balaton, Hévíz és a Balaton közelsége,  valamint a hamarosan megnyitásra kerülő zalacsányi golfpálya számos turisztikai lehetőségeket nyújt az  idelátogatók számára.

Szeretettel várjuk a hozzánk betérő, repülni vágyó vendégeket!


Látogassa meg idilli, családias repülőterünket Zalakaroson a Zalakomár felé vezető út mellett! Pilótáink és személyzetünk szeretettel fogadja és ha Ön, barátai vagy családtagjai felejthetetlen pillanatokat szeretnének megélni és Zalai tájainkat nemcsak a földről szeretnék megcsodálni, bármelyik útvonalunkat is választja, garantáljuk Önnek hogy csodálatos helyeket, tájakat, várakat, ismert vagy új látnivalókat pillanthat meg madártávlatból.  Pilótáink szívesen megmutatják Önöknek környékünk szépségét: a Kis-Balatont és a Balatont, a keszthelyi Festetics kastélyt, a hévízi gyógytavat, a Szigligeti-Sümegi-Rezi várakat, a Tátika várának maradványát, vagy a Badacsony zöld vonulatát és környékünk további szép látnivalóit. De szívesen segítünk Önnek abban is, ha szeretteit szeretné meglepni egy örök élményt adó sétarepüléssel, és mindezek mellett egy szép és tartalmas napot kíván a jó levegőn eltölteni!

 

Örömmel  üdvözöljük fedélzetünkön!

Keresés

Weboldalunkat a
Tárhely.Eu - Tárhely, Domain és Cloud VPS Szolgáltatás
üzemelteti

Szélessávú internet kapcsolatunkat a
Z-Net Mikronet
biztosítja