Bad Request

Nyitás 2017

Kedves Vendégeink!2017-ben is várunk minden repülni vágyót és repülős kollégát a Zalakarosi Repülőtérre. Május 15-től szeptember 30-ig folyamatos nyitva tartással üzemelünk az időjárás függvényében. Telefonos elérhetőségeinken (06 30 496 0233 vagy 06 30 216 5672), e-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Facebook oldalunkon kérdéseire szíves válaszolunk Ne feledje! Repülés = Élmény!

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Segítünk ajándékozási ötletekben is, legyen az élményrepülés vagy „pilótaság”. Facebook oldalunkon oldalunkon mindig értesülhet az éppen aktuális eseményekről.


Látogassa meg idilli, családias repülőterünket Zalakaroson a Zalakomár felé vezető út mellett! Pilótáink és személyzetünk szeretettel fogadja és ha Ön, barátai vagy családtagjai felejthetetlen pillanatokat szeretnének megélni és zalai tájainkat nemcsak a földről szeretnék megcsodálni, bármelyik útvonalunkat is választja, garantáljuk Önnek hogy csodálatos helyeket, tájakat, várakat, ismert vagy új látnivalókat pillanthat meg madártávlatból.  Pilótáink szívesen megmutatják Önöknek környékünk szépségét: a Kis-Balatont és a Balatont, a keszthelyi Festetics kastélyt, a vízi gyógytavat, Badacsony zöld vonulatát és környékünk további szép látnivalóit.

Pilótáink örömmel üdvözlik a fedélzeten!

 

Invitáló

Látogasson el hozzánk repülőgépével!


Zalakaros és környéke  egy igazán repülőbarát környék, ahol a segítőkész és vendégbarát személyzet szeretettel fogadja az idegen pilótákat is.  Az időjárást és a domborzatot tekintve is kedvezőek az  adottságok. Nincsenek magas hegyek, melyek a levegő szerelmeseinek veszélyeket rejtenének,  ezen belül  a kikapcsolódás és a pihenés helyszíne is. A hangulatos kisvárost szőlőhegyek és gyümölcsösök veszik körül, a környező erdők gondoskodnak a város tiszta levegőjéről, kedvezően befolyásolják jótékony klímát. A fürdőváros tisztaságával, ápolt parkjaival, zöld övezeteivel meghitt, nyugodt hangulatot áraszt.

Megszervezzük transzferét és szállását, illetve segítünk Önnek, hogy városunkban eltöltött ideje tartalmas, pihentető és felejthetetlen élményeket nyújtson.  Legyen az kúra vagy egy kellemes wellnesshétvége a termálfürdőben, vagy horgászat a Kis-Balaton, esetleg egy borkóstoló a környékbeli szőlőbirtokokon és mindezt kombinálhatja egy kellemes Segway túrával Zalakaroson és környékén.

A Zalakarosi termálfürdő, a Kis-Balaton, Hévíz és a Balaton közelsége,  valamint a hamarosan megnyitásra kerülő zalacsányi golfpálya számos turisztikai lehetőségeket nyújt az  idelátogatók számára.

Szeretettel várjuk a hozzánk betérő, repülni vágyó vendégeket!


Látogassa meg idilli, családias repülőterünket Zalakaroson a Zalakomár felé vezető út mellett! Pilótáink és személyzetünk szeretettel fogadja és ha Ön, barátai vagy családtagjai felejthetetlen pillanatokat szeretnének megélni és Zalai tájainkat nemcsak a földről szeretnék megcsodálni, bármelyik útvonalunkat is választja, garantáljuk Önnek hogy csodálatos helyeket, tájakat, várakat, ismert vagy új látnivalókat pillanthat meg madártávlatból.  Pilótáink szívesen megmutatják Önöknek környékünk szépségét: a Kis-Balatont és a Balatont, a keszthelyi Festetics kastélyt, a hévízi gyógytavat, a Szigligeti-Sümegi-Rezi várakat, a Tátika várának maradványát, vagy a Badacsony zöld vonulatát és környékünk további szép látnivalóit. De szívesen segítünk Önnek abban is, ha szeretteit szeretné meglepni egy örök élményt adó sétarepüléssel, és mindezek mellett egy szép és tartalmas napot kíván a jó levegőn eltölteni!

 

Örömmel  üdvözöljük fedélzetünkön!

Keresés

Weboldalunkat a
Tárhely.Eu - Tárhely, Domain és Cloud VPS Szolgáltatás
üzemelteti

Szélessávú internet kapcsolatunkat a
Z-Net Mikronet
biztosítja